Compresor

Un compresor este o mașină termică folosită pentru mărirea presiunii unui gaz închis într-un recipient, prin micșorarea volumului său. Compresoarele comprimă aerul de la o presiune inițială de intrare (de obicei presiunea atmosferică), până la presiunea de refulare, superioară.

Compresoare Brasov

Folositi utilaje actionate pneumatic? Aveti nevoie de compresor de aer?
La noi gasiti toata gama de compresoare industriale cu presiuni de 7,5 bar;10;13;15 bar, debite de la 250 litri/min pana la 53 000 litri/min, actionate cu motoare electrice de la  2,2 kw pana la 315 kw, precum si bustere, suflante, compresoare de joasa presiune sau compresoare de inalta presiune.

Service compresoare

Nu oferim doar cele mai bune echipamente de producere a aerului comprimat, ci si asistenta tehnica de calitate, atat in faza investitionala cat si post vanzare.
Daca ati achizitionat un compresor folosit sau aveti o statie de compresoare pentru care doriti puneri in functiune, constatri, revizii sau reparatii puteti beneficia de experienta, seriozitatea si promptitudinea echipelor noastre de service compresoare.

Compresoare second hand

Compresor second hand

In urma unei cereri de compresor second hand am reusit livarea si punerea in folosinta a unui compresor second intr-un timp record, practic in aceeasi zi!

Compresoare aer

Tipuri de compresoare:

Compresoare Bucuresti

Delta Pack a livrat o noua statie de compresoare alcatuita din: un compresor de 55 kw, un compresor de 37 kw, un uscator de aer si doua filtre de aer.
Lucrarile de intretinere si mentenanta preventiva vor fi facute de echipa noastra de service Bucuresti.