Compresor

Un compresor este o mașină termică folosită pentru mărirea presiunii unui gaz închis într-un recipient, prin micșorarea volumului său. Compresoarele comprimă aerul de la o presiune inițială de intrare (de obicei presiunea atmosferică), până la presiunea de refulare, superioară.

Compresoare Brașov

Folosiți utilaje acționate pneumatic? Aveți nevoie de compresor de aer?
La noi șiți toată gama de compresoare industriale cu presiuni de 7,5 bar;10;13;15 bar, debite de la 250 litri/min până la 53 000 litri/min, acționate cu motoare electrice de la  2,2 kw până la 315 kw, precum și bustere, suflante, compresoare de joasă presiune sau compresoare de înalta presiune.

Service compresoare

Nu oferim doar cele mai bune echipamente de producere a aerului comprimat, ci și asistență tehnică de calitate, atât în faza investițională cât și post vânzare.
Dacă ați achiziționat un compresor folosit sau aveți o stație de compresoare pentru care doriți puneri în funcțiune, constatri, revizii sau reparații puteți beneficia de experiență, seriozitatea și promptitudinea echipelor noastre de service compresoare.

Compresoare second hand

Compresor second hand

În urmă unei cereri de compresor second hand am reușit livarea și punerea în folosință a unui compresor second într-un timp record, practic în aceeași zi!

Compresoare București
 
Delta Pack a livrat o nouă stație de compresoare alcătuită din: un compresor de 55 kw, un compresor de 37 kw, un uscător de aer și două filtre de aer.
Lucrările de întreținere și mentenanță preventivă vor fi făcute de echipa noastră de service București.