Folosirea acestui website implică acceptarea politicii de confidențialitate de mai jos.

Recomandăm citirea cu atenție a acesteia.

Compania care administrează site-ul  este Delta Pack SRL.

Delta Pack SRL respectă caracterul privat și securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarui utilizator care vizitează sau comandă produse din acest magazin.

Scopul colectării datelor este:

emiterea documentele fiscale ale tranzacției conform legii in vigoare;
informarea utilizatorilor privind situația contului de pe deltapack.ro ;
informarea utilizatorilor/clienților privind evoluția și starea comenzilor;
evaluarea produselor și serviciilor oferite;
pentru reclamă, marketing și publicitate, statistică.

Refuzul de a introduce aceste date duce la imposibilitatea procesarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:

compania de curierat rapid care livreaza produsele;
compania care asigura service-ul, in cazul produselor care necesita instalare la domiciliu;
compania producatoare, in cazul extensiilor de garantie pe care producatorul le emite direct catre clientul final.

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor.

Trebuie insa precizat ca, in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare, datele personale nu pot fi sterse din documentele financiare, fiscale si de gestiune emise de societate, aceste prelucrari avand caracter obligatoriu, iar Legea nr. 677/2001 prevede exluderea dreptului de opozitie in acest caz. Daca unele din datele tale sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil.

Delta Pack SRL se obligă sa nu facă publice sau să nu vândă bazele de date conținând informații referitoare la date personale. Datele personale pot fi transmise autoritaților în drept să verifice tranzacțiile comerciale, numai la solicitarea justificată a acestora.