Compresoare de aer cu șurub, Compresor - Compresoare,

Hertz Kompressoren este o organizaţie internaţională implicată în proiectarea, fabricarea şi comercializarea compresoarelor de aer comprimat şi a echipamentelor de tratare a aerului comprimat. Dintre aceste echipamente amintim: uscătoare de aer, filtre de rețea, separatoare ciclonice de condens, separatoare apă-ulei, precum și rezervoare de aer comprimat.
Produsele Hertz-Kompressoren sunt proiectate pentru funcționare îndelungată, având eficientă și fiabilitate ridicată.
Compresoarele Hertz sunt construite la cele mai înalte standarde de calitate și adaptate pentru fiecare aplicație.
Prin gama completă de echipamente de cea mai bună calitate, pe care le comercializam, societatea noastră asigura soluții moderne, complete și complexe pentru orice problema ce poate să apară într-o stație de producere și tratare aer comprimat. Toate echipamentele de producere, tratare și stocare a aerului comprimat sunt de ultima generație, ecologice, ușor de montat, întreținut și exploatat.

Compresoare cu șurub-Acum pe STOC!!

 

Compresor cu debit variabil

Compresoarele de aer, standard sunt proiectate pentru a funcționa continuu la capacitate maximă. Totuși, în funcție de aplicație, necesitatea de aer comprimat variază în mod semnificativ. Experiență și cercetarea a demonstrat, că, în medie, doar 50 - 70% din capacitatea compresorului este utilizată. Modelele de compresoare Hertz din gama FRECON , compresoare cu turație variabilă oferă avantajul de a reduce costurile de energie cu până la 35%.

 

Compresoare industriale cu șurub

Blocurile de compresie, cu care sunt dotate compresoarele Hertz sunt de ultima generație au randament ridicat și pot fi utilizate timp îndelungat fără a face uzură.
Design-ul treptei de compresie se bazează pe un profil nou al rotorului, care este rezultatul unei îndelungate experiențe și cercetărilor aprofundate în domeniul compresoarelor cu șurub...

Stație aer comprimat

 Compresor de aer și uscător - montate pe rezervor

Filtrul panou din fibră de sticlă și filtrul de hârtie de pe regulator, inlocuibile, elimina problema prafului înconjurător.
Ventilatorul de aer de admisie în interiorul compresorului creează efectul turbo al mașinii. Acest efect de răcire, foarte eficient ajută și la mărirea capacității de admisie a blocului de compresie.