Uscatoare de aer

Uscatoare de aer prin refrigerare - uscatoare de aer prin absorbtie, folosite la compresoare de aer cu surub si piston, de diferite capacitati, acum pe stoc sau la comanda
Descriere

 

Tratare aer comprimat

Descarca brosura acestui produs

Pentru un aer de calitate aveti nevoie si de un uscator de calitate, pentru acaesta noi am venit in intampinarea dumneavoastra cu o serie de uscatoare de aer realizate la cel mai inalt nivel de calitate. Alaturi de aceste uscatoare va oferim si filtrele necesare realizarii unui aer instrumental. Toate tipurile de uscatoare comercializate de noi sunt gata de mantat, nu necesita nici o pregatire speciala, iar totul este conform normelor CE in vigoare. Va putem oferii uscatoare aer prin refrigerare sau absorbtie. Acum uscatoare de aer pe stoc!

Uscatoare de aer profesionale, pentru orice capacitate si debit de aer comprimat, sisteme profesionale de uscare a aerului. Uscatoarele de aer Hertz sunt uscatoare de aer profesionale construite din cele mai bune materiale, facute din dragoste pentru natura cu o durata de viata foarte mare!